Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Busser & biler

Hos os kommer luksus i alle størrelser

Vores speciale er minibusser af mærket Mercedes Sprinter, men også vores store busser og mindre biler til limousinekørsel lever op til vores mission om, at alle kunder skal føle sig som "Very Important Persons".

Vores busser og biler er diskrete og stilfulde i sølvgrå, sort eller hvid. Vores fulde fokus er på kunderne, vi har derfor ikke opsigtsvækkende farver eller reklamer for os selv på busserne.

For alle vores busser og biler gælder, at der er ofret lidt mere på indretningen. Der er blandt andet færre sæder end i tilsvarende busser og dermed mere plads og mere komfort til den enkelte.

Busserne er indrettet til forskellige niveauer af service og komfort. Klik rundt på siderne herunder for at få et indtryk af hvordan.

Alle busser har:

  • Enkeltsæder med sikkerhedssele
  • Guidesæde og mikrofon
  • Aircondition
  • Plads til bagage i bussen og mulighed for særskilt bagagetrailer
  • TV med tilhørende DVD-afspiller og mulighed for tilkobling af PC

Minibusser

Vores speciale er deluxe minibusser - alle af mærket Mercedes Sprinter. Der er brugt lidt ekstra på bussernes indretning – på stolene og på pladsen.

Store busser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque nec massa sit amet ligula pellentesque hendrerit non a diam.

 

[parallax-scroll id="90"]