Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Personale service

Kørsel for flypersonale i København

En sektion under AB Copenhagen tager sig specifikt af kørsel af flypersonale fra udenlandske flyselskaber, der flyver ud fra Københavns Lufthavn.

Vores kundeliste gennem årene er vores bedste anbefaling. Vi har kørt for forskellige flyselskaber siden 2006, og i dag servicerer vi flypersonale fra 16 internationale flyselskaber.

Det giver os en daglig volumen i kørslen, som gør det muligt for os at være fleksible og afpasse afhentningerne efter de aktuelle ankomst- og afrejsetidspunkter, så der tilsvarende bliver mindst mulig spildtid for flypersonalet i forhold til ellers travle schedules.

Vi har gjort det til vores opgave at tage os godt af flypersonale

Vores erfaring med denne type kørsel giver os indgående kendskab til flypersonalets rutiner og behov, når de er på night-stop i København, samtidig med at vi kender til og tager højde for hvert flyselskabs særlige prioriteringer, standarder og behov.

Vi holder os opdaterede med evt. flyforsinkelser eller tidlige ankomster.

Vores chauffører er hjemmevante i Københavns Lufthavn og er specielt trænede i at varetage flypersonalets særlige behov ved lufthavnstransfers. De taler alle som minimum engelsk.

Vores gode service er desuden baseret på et godt og tæt samarbejde med handlingagenterne i Københavns Lufthavn og de større hoteller i København, som benyttes af flyselskaberne.

Kontakt os for mere information og et tilbud.

[parallax-scroll id="93"]